Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe informatii aici.  

Ai ce să vezi.
Toate canalele TVR live.
Emisiuni pe care le poți revedea oricând.
Momente din arhiva de aur a televiziunii.

Viitorul s-a mutat online. Ne-am gândit în primul rând la voi, telespectatorii maturi sau tineri, dar oricum dinamici şi ocupaţi, cei care nu aveţi timp să urmăriţi emisiunile preferate de pe canalele Televiziunii Române.

 

Așa că vi le-am adus pe toate aici, pe noul nostru portal, unde avem grijă să fie mereu galantarul plin cu noutăți, iar voi să alegeţi din vitrină ce vă place și să urmăriţi când vreţi.

 

Am pregătit pentru voi şi materiale special realizate pentru online, pe care le găsiţi în vitrina  „Exclusiv TVR+”.

 

Mai mult, proiectul nostru vă oferă ceva în plus: libertatea de a decide ce și când consumaţi. De aceea i-am spus TVR+.

 

Deasupra ușii, la intrare, am agățat deviza portalului: „Ai ce să vezi”. Iar din 12 iunie 2012 încercăm zilnic să ne respectăm promisiunea de a aduce viitorul mai aproape de voi.

Și pentru că tot aţi intrat la noi, să vă spunem și ce avem în stoc:

 

  • Peste 140 de titluri difuzate pe canalele TVR, în secţiunea „Emisiuni”
  • Live streaming pentru TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional, TVR Moldova, TVR HD şi toate canalele regionale, în secţiunea „Live”
  • Momente de aur din arhivă, filme şi seriale, în secţiunea „Exclusiv TVR+”

 

Iar la final, vă rugăm să ne spuneţi ce v-a plăcut și ce nu a fost pe gustul vostru. Vrem să reveniţi cu plăcere pe portalul nostru, unde voi sunteţi cei mai importanţi, iar noi suntem la dispoziția voastră și promitem să tratăm cu aceeași însemnătate și laudele și criticile.

Și pentru aceia dintre voi care vor să afle în detalii ce pași am făcut de la lansare – mai ales cu ajutorul și prin intermediul vostru – am pregătit și un jurnal de bord.

Jurnal de dezvoltare TVR+

Septembrie 2016

TVR+ a transmis cea de-a XV-a ediţie a prestigiosului Concurs „George Enescu”, sub bagheta dirijorului Horia Andreescu. Desfăşurat în perioada 3-25 septembrie, Concursul Internaţional „George Enescu” a adus pe scena Ateneului Român din Bucureşti 19 concerte și recitaluri extraordinare.

August 2016

TVR+ a transmis live, în perioada 5-21 august, competiţiile de la Jocurile Olimpice Rio 2016. Românii au simţit pulsul mişcării olimpice prin intermediul Televiziunii Române, official broadcaster Rio 2016, care a asigurat, în acest an, cea mai mare acoperire din istoria transmisiunilor de la Jocurile Olimpice. Au fost peste 700 de ore de transmisii, 90% live, pe patru canale online – TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD - o premieră pentru televiziunile din România.

August – Septembrie 2015

În perioada 30 august – 20 septembrie, TVR+ a transmis ediţia a XXII-a a Festivalului Internaţional George Enescu. Continuând o tradiţie de peste jumătate de secol, TVR, coproducător al evenimentului, a rezervat un spaţiu amplu în grilele de programe pentru acoperirea festivalului. Publicul a putut urmări online 51 de concerte (dintre cele 55 ale festivalului), peste 3.000 de minute de spectacol fiind difuzate exclusiv online pe siteul dedicat enescu.tvr.ro

Mai 2015

Ca în fiecare an, TVR a transmis competiţia Eurovision, atât pe TVR+, cât şi pe site-ul dedicat - eurovision.tvr.ro, care a fost vizitat de peste 150.000 de vizitatori unici.

Iunie - iulie 2014 

TVR+ a transmis live toate meciurile din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal, care a avut loc între 12 iunie-13 iulie în Brazilia. Finala de pe Maracana a bătut recordul de vizitatori pe portalul TVR+. Dacă finala mică a adus 83.000 de accesări şi 57.000 de vizitatori unici pe TVR+ (pe toate canalele disponibile: Internet, mobil şi tabletă), partida Germania – Argentina a fost vizionat online, în România, de un total de 120.000 de vizitatori unici, TVR+ înregistrând, pe durata finalei Cupei Mondiale 205.000 de vizite.

În total, de la începutul Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014, pe TVR+ (inclusiv pe mobil şi tabletă) s-au înregistrat aproape 4 milioane de vizite, iar numărul vizitatorilor unici a ajuns la aproape 1 milion.

De altfel, în App Store, aplicaţia TVR+ se află în top 10 al celor mai descărcate aplicaţii gratuite (locul 7), înaintea aplicaţiilor Youtube şi FaceBook. În Google Play, la secţiunea Divertisment, aceeaşi aplicaţie ocupă locul al doilea între cele mai descărcate aplicaţii gratuite.


Mai 2014

Ca în fiecare an, TVR a transmis competiţia Eurovision, atât pe TVR+, cât şi pe site-ul dedicat - eurovision.tvr.ro, care a fost vizitat de aproape 150.000 de vizitatori unici.


Martie 2014


TVR+
a lansat, în parteneriat cu DirectOne, aplicaţiile de mobil şi tabletă, care permit vizualizarea conţinutului site-ului (inclusiv livestreamurile) pe IOS şi Android


Februarie 2014


În perioada 7-23 februarie, TVR a transmis Jocurile Olimpice de la Sochi, pe care le-aţi putut urmări şi pe livestreamurile TVR+. Peste 150.000 de vizitatori unici au urmărit pe TVR+ transmiuni de la Sochi, în total înregistrându-se peste 1.300.000 de afişări. 


Octombrie 2013


Televiziunea Română a acordat un spațiu amplu celui mai mare eveniment cultural al anului; timp de 28 de zile, vizitatorii TVR+ au putut urmări cele 55 de concerte live (transmise şi pe TVR 2 şi TVR HD). În plus,  peste 15 interviuri cu artiştii invitaţi la eveniment au fost disponibile pe TVR+, alături de reportaje-documentar  exclusiv online ca „Jordi Savall – El Gran Senor”.
Începând din octombrie 2013, TVR 2 şi TVR+ vor difuza 130 de concerte şi recitaluri din cadrul ediţiei din acest an a Festivalului. Acestea pot fi urmărite aici.


Septembrie 2013


Din toamna anului 2013 TVR+ a început să transmită simulcast serialul "Carabinierii" (difuzat pe TVR2) dar şi câteva filme, dintre care unele au fost disponibile pe portal şi timp de 7 zile după difuzarea la televizor.

Tot din septembrie, TVR+ transmite simulcast şi producţiile de teatru pe care le difuzează canalele TVR.


Iunie 2013


Vara a debutat pe TVR+ transmiterea producţiilor de sezon (dintre care cea mai notabilă a fost Vara pe val).


Mai 2013


TVR+ a început să difuzeze o serie de documentare marca TVR pe care le regăsiţi pe portal. 


Aprilie 2013


TVR+ a dedicat săptămâna 8-12 aprilie filosofului Emil Cioran (născut pe 8 aprilie 1911) şi a prezentat online un documentar de arhivă, format din cinci episoade, despre cel supranumit "cel mai clandestin filosof". Sub titlul "Exerciţiu de admiraţie", Gabriel Liiceanu ne poartă pe urmele destinului lui Cioran, de la Răşinari la Paris şi prin jurnalul său cu vedere la viaţă. Documentarul filmat în 1993 rămâne singurul demers consistent de a face biografia video a celui care a fost Emil Cioran. Îl găsiţi exclusiv online AICI. 


Martie 2013

TVR+ a transmis, pentru prima oară, emisiunile dedicate selecţiei naţionale Eurovision 2013. Simultan cu TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, fanii Eurovision au putut intra pe www.tvrplus.ro pentru a urmări spectacolul realizat de Televiziunea Română. Mai mult, pe site-ul eurovision.tvr.ro vizitatorii au putut urmări şi spectacolul din culise sau Camera Verde, locul de întâlnire al tuturor artiştilor care au participat la selecţia naţională.

Pe 30 martie a fost postat pe portalul video un amplu documentar despre Constantin Brâncuşi. 


1 Ianuarie 2013

În premieră, TVR+ transmite, prin live streaming, Concertul de Anul Nou de la Viena.


21-21 Decembrie 2012

Echipa TVR+ lansează primul documentar realizat exclusiv pentru mediul online. Format din două părţi, Jurnalist la Revoluție. Cum s-a scris istoria în mers, prezintă rolul Televiziunii în timpul evenimentelor din 1989.  Printre invitaţi, se numără foşti şi actuali angajaţi ai Televiziunii Române, cât şi un sociolog, istoric şi un analist media. Acest documentar face parte din proiectul „Decembrie Roşu”.


16 Decembrie 2012

Televiziunea Română lansează un proiect fără precedent în mediul online. „Decembrie Roşu” este prima colecţie dedicată Revoluţiei din 1989, care este disponibilă doar pe portalul TVR+.

Şapte episoade, realizate de Arhiva TVR, vor apărea în perioada 16-22 decembrie, pe portal. Adunate sub numele de „Revoluţia Română ON AIR”, fiecare episod va trata momente importante, care au marcat şirul evenimentelor din decembrie 1989.12 Octombrie 2012 

În ziua meciului Turcia – România, TVR+ a avut peste 37.500 de vizitatori unici şi 141.240 de accesări.


1
8 Septembrie 2012 

În septembrie 2012, TVR+ a obţinut locul al doilea în finala Webstock Awards 2012, eveniment dedicat media sociale din România, la categoria Audio & Video. La ediţia din acest an s-au înscris 244 de proiecte, dintre care au fost selectate 190.


7 August 2012

Aproape 63.000 de vizitatori unici au fost pe Site-ul JO Londra 2012, cu ocazia finalelor la bârnă şi sol la gimnastică feminină, calificări la kaiac, canoe, atletism şi lupte greco-romane. Transmisiunile online au fost făcute cu ajutorul platformei video TVR+. Tot atunci au fost, în total, peste 87.500 de accesări.


20 Iulie 2012

TVR+ a pus la dispoziţia vizitatorilor portalului concertul lui Jon Lord (Deep Purple), susţinut în 2009, la Bucureşti: „Concerto For Group And Orchestra, Pictures Of Home and Child In Time”.  De altfel, TVR este singura televiziune din lume care a înregistrat integral un concert de-al artistului şi este şi prima televiziune care a difuzat un concert de-al lui, alături de orchestră.


17 Iulie 2012

Au fost postate primele materiale ale secţiunii "Jocurile Olimpice 2012" - Exclusiv TVR+


13 Iulie 2012

A fost rebranduit siteul tvrplus.ro în vederea promovarii transmisiunilor TVR de la Jocurile Olimpice (Londra, 2012).


7 Iulie 2012

A fost transmisă în direct Gala de gimnastică artistică de la Bucureşti – Concurs internaţional de selecţie pentru Jocurile Olimpice de la Londra (TVR 1 si TVR HD)


6 Iulie 2012


Înregistrările emisiunilor curente ale TVR Internaţional sunt disponibile vizitatorilor portalului.


29 Iunie - 1 Iulie 2012

Au fost transmise în direct Campionatele europene de atletism de la Helsinki (TVR 2 si TVR HD)


26 Iunie 2012

A început înregistrarea emisiunilor curente din grila TVR Internaţional 


2 Iunie 2012

Primul portal video al Televiziunii Române (tvrplus.ro) a fost lansat în versiune beta.

TVR+ Apple iPhone Apple iPad Android Phone Android Tableta