loader

Drag de România mea!

Dintotdeauna, muzica ușoară a ocupat un loc aparte în rândul românilor. Nu doar pentru ca a fost la modă sau pentru versurile și mesajele puternice pe care le au cântecele, ci si pentru melodicitatea lor, pentru felul de a transpune emoțiile în sunete, de a da un nume sentimentelor pe care doar așa le poți exprima și le poți iubi.

Șase compozitori de legendă ne vor călca pragul, decanii de vârstă – Horia Moculescu, Marius Țeicu, Jolt Kerestely, Mircea Drăgan, Viorel Gavrilă și Dani Constantin. 

Ne vom aminti și de câțiva dintre compozitorii plecați, mari melodiști precum Florin Bogardo, Șerban Georgescu, Dumitru Lupu, Ion Cristinoiu, Marcel Dragomir.

Lui Fuego i se alătură, cu povești și detalii interesante, și îndrăgitul Octavian Ursulescu.

Vom face o minunată călătorie prin cele mai frumoase amintiri ale celor sase compozitori alături de îndrăgiții artiști Gabriel Cotabiță, Carmen Trandafir, Silvia Dumitrescu, Adrian Romcescu și Romeo Zaharia. 

De asemenea, în cadrul emisiunii  îl puteți vedea și asculta intr-un moment emoționant dedicat mamei pe actorul îndrăgit Marius Bodochi, o forță a scenei, un artist care ne va povesti despre teatru si despre instituția pe care o conduce.

Ne vor fi aproape și băieții de la Supermarket, cu o premieră, dar și baletul emisiunii condus de Florin Mariș!

Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

 
 

Drag de România mea! 31 mai 2020, partea I

  • Data: 2020-05-31