loader

Drag de România mea!

* Voci de marcă, romantism, umor şi folclor la „Drag de România mea!”

Duminică, de la ora 15.00, la TVR 2 veţi avea ocazia să-l revedeţi pe Cătălin Crişan, romanticul incurabil, artistul care și-a definit activitatea cântand dragostea. Muzicianul  ne va vorbi despre cariera sa, despre şcoala sa, dar şi despre un proiect inedit. Ne vor fi aproape  ALL’S 2, un grup format din artişti lirici ai Filarmonicii şi Operei din Bucureşti, dar şi tenorul Alin Stoica, un talent excepţional, singurul român care a câștigat premiul Pavarotti. 

Soseşte la noi  una dintre cele mai apreciate şi iubite artiste ale noii generaţii, îndrăgita LORA. 

Laura Petrescu  ne va încânta cu cele mai frumoase piese din repertoriul propriu, dar şi cu un duet special, alături de Paul Surugiu-Fuego.

Actriţă fermecătoare, plină de energie şi de bucuria de a trăi, Crina Matei vine, în premieră, cu muzică şi poezie​, în studioul emisiunii Drag de România mea. Alături de Paul Surugiu-Fuego, Crina Matei va face o încântătoare călătorie muzicală în  Bucureştiul de altădată.

Pentru ca spectacolul să fie complet, avem şi folclor adus de doi artişti populari. Este vorba despre Robert Târnăveanu, care soseşte din zona Sibiului și  despre Rodica Mitran, o reprezentantă de seamă a  judeţului Vâlcea.

Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător: Codruţa Prunariu 
 

Drag de România mea! 11 aprilie 2021, partea I

  • Data: 2021-04-11