loader

Drag de România mea!

*Duminica aceasta, de la ora 15.00, sărbătorim Floriile împreună cu cei mai iubiți și cei mai apreciați artiști ai Basarabiei, într-o ediţie dedicată muzicii uşoare şi folclorului de peste Prut. 

Sosesc în studioul emisiunii Drag de România mea minunații băieți de la AKORD, unul dintre cele mai populare grupuri muzicale ale Republicii Moldova, din ultimii ani. 

Bucovineancă din Codrii Cosminului, dar adoptată de Basarabia, Maria Iliuț vine cu daruri muzicale speciale​ alături de Paul Surugiu - Fuego și Nicolae Gribincea.

Cu emoţie în glas şi cu „Flori de liliac” revine la noi Anastasia Lazariuc, una dintre cele mai îndrăgite artiste basarabene.

În anul 2012 a reprezentat Republica Moldova în Concursul Internaţional Muzical Eurovision, iar in 2021, Pasha Parfeni vine, în premieră, la Drag de România mea cu cele mai frumoase melodii interpretate împreună cu Nicoleta Nucă sau Paul Surugiu - Fuego.​

Sunt atipici. Sunt spectaculoşi. Sunt autentici. Sunt... Plăieşii. 

Ansamblul etnofolcloric din Basarabia ne aduce, în ediţia specială de Florii, cântece de voie bună şi melodii de dragoste.

Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător: Codruţa Prunariu

 

Drag de România mea! 25 aprilie 2021, partea I

  • Data: 2021-04-25